Športno društvo Policist Kamnik

12. kolesarski izlet v Ankaran

V četrtek, 27. 6. 2024, smo se v drugem poskusu (prvič nam je izlet preprečilo močno deževje), podali na kolesarski izlet v Ankaran.

Letos smo se zaradi nevarnega cestnega odseka med Brezovico in Vrhniko odločili traso kolesarjenja nekoliko spremeniti: po štartu ob 5. uri smo se iz Podboršta preko Vodic odpeljali do Ljubljane, nato pa pot nadaljevali do Dobrove, kjer smo zavili poti Horjulu, od tam pa smo se spustili do Vrhnike in pot po ustaljeni trasi nadaljevali do Ankarana, kamo je vseh 19 kolesarje uspešno in brez večjih posledic prispelo nekaj po 13. uri.

Tudi letos so nam za lažjo organizacijo priskočili na pomoč naši sedaj že zvesti sponzorji: Avtoličarstvo Papež, Tlaki Kos in Market Ančka - Pirc s.p., za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Letos še posebna zahvala podjetju IV založba d.o.o., ki nam je omogočila, da smo se opremili z enotnimi kolesarskimi hlačkami.

Na poti nas je tokrat spremljal Matjaž, ki je poskrbel za oskrbo s "sladkorčki in elektroliti". Iskrena zahvala Borutu za organizacijo prostora ob morju, kjer smo se lahko spočili in okrepčali ter Dragu z ekipo, ki je napolnila naše želodčke.

Vsem skupaj iskrene čestitke za prevožene kilometre in nasvidenje na naslednjih podvigih.