Športno društvo Policist Kamnik

Kegljanje

Spoštovani člani ŠD Policist!

Tudi v letošnjem letu ima ŠD zakupljen termin na kamniškem kegljišču - to sezono se bomo dobivali vsak ponedeljek med 19.00 in 20.00, kegljali pa bomo od začetka septembra do konca maja.

Obenem vas obveščamo, da bomo pred pričetkom tekmovanja v občinski ligi izvedli še tekmovanje v kegljanju za pokal ŠD Policist in sicer:

- za rezultat štejeta dva najboljša rezultata (4x30 metov), vsak tekmovalec lahko meče večkrat. Termini so v ponedeljek ob 19.00 na datume: 14.9., 21.9., 28.9., 5.10. in 12.10. 2020.

Zaradi zagotovitve prostih stez OBVEZNA predhodna najava vodji ekipe Gradišek Dušanu, GSM 031-359-316.

 

Kegljaški pozdrav,

ŠD Policist

 

8. kolesarski izlet v Ankaran - v spomin Tomažu

Uspešno prikolesarili v Ankaran tudi letos, osmič zapored - tokrat M'žiju v spomin!

12 članov, predvsem pa prijateljev, se nas je letos podalo na že znano nam kolesarsko pot iz Kamnika v Ankaran. Tokrat brez Tomaža Kladnika - M'žija, ki nas je nepričakovano zapustil  v lanskem letu. In prav spominu nanj smo posvetili ta dan, tako pri naporih med kolesarjenjem, predvsem pa, sprva z minuto molka, nato pa še z besedo ali dvema o njem ter seveda v nadaljevanju z druženjem in obujanjem spominov...

Seveda se moramo tudi letos zahvaliti našim neumornim pomagačem: spremljevalcema Janezu in Klemenu za dober servis na poti, kot tudi Dragu in vsem ostalim pomagačem za sprejem na cilju. Posebna zahvala pa velja vsem, ki nam s svojimi vložki pomagate, da izlet speljemo: Avtoprevozništvu Pirc Uroš s.p., in Kladnik Miranu za opravljene prevoze.  Nadalje je vsa leta z nami Borutovo podjetje Pangeršič car d.o.o., ki poskrbi za piknik prostor ter seveda Avtoličarstvo Papež Dušan s.p..

Vsem še 1x iskrena hvala, vsem kolesarjem čestitke za opravljeno pot in nasvidenje na naslednji kolesarski turi! Na povezavah pa še nekaj spominskih fotografij in kratki filmček.

 

Igor