Športno društvo Policist Kamnik

11. kolesarski izlet v Ankaran

 

V četrtek, 15. 6. 2023, smo se člani ŠD Policist že enajsto leto zapored podali na kolesarski "izlet" v Ankaran.

Tudi tokrat se nam je pridružilo še nekaj prijateljev in tako se nas je kar 32 "skobacalo" na kolesa; nekaj po peti uri zjutraj smo štartali iz Komende ter se v rahlo oblačnem in ne prehladnem vremenu podali na malo manj kot 140 km dolg pot, ki nas je vodila najprej do Ljubljane in nato po ustaljeni poti po stari cesti dalje proti morju. S pomočjo spremljevalne "all in one" ekipe smo uspešno premagali vse klance in »ovire« ter se po nekaj postankih okoli 13. ure uspešno in brez nezgod pripeljali na cilj v Ankaranu.

Ponovno so nam za lažjo organizacijo priskočili na pomoč naši sedaj že zvesti sponzorji: Avtoličarstvo Papež, Tlaki Kos, CMDM d.o.o. in Market Ančka - Pirc s.p., za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Letos še posebna zahvala podjetju IV založba d.o.o., ki nam je omogočila, da smo se opremili z enotnimi dresi.

Na poti nas že vsa leta spremljala Janez, ki poskrbi za oskrbo s "sladkorčki in elektroliti" ter seveda ovekoveči naš podvig. Iskrena zahvala Borutu za organizacijo prostora ob morju, kjer smo se lahko spočili in okrepčali ter Dragu z ekipo, ki je napolnila naše želodčke.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate nekaj utrinkov s poti, vsem skupaj pa iskrene čestitke za prevožene kilometre in nasvidenje na naslednjih podvigih.

https://www.dropbox.com/scl/fo/s8f41c01pi43u2hc4xhtn/h?dl=0&rlkey=6xjdg9osydi24ewedtv22a9ja

 

 

Lep pozdrav, Igor.