9. kolesarski izlet v Ankaran - v spomin Tomažu

 

Spoštovani člani ŠD Policist!


Podajamo se na 9. kolesarski izlet v Ankaran in sicer v torek, 15. 6. 2021. Tudi letos bomo naše športno druženje posvetili spominu na pokojnega člana ŠD Policist, ki je bil redni udeleženec naših kolesarskih izletov, Tomaža Kladnika - M'žija.


Trasa bo podobna kot prejšnja leta, dolga dobrih 130 km, cilj v Ankaranu (tam kot zadnja leta). Med kolesarjenjem je predvidena spremljevalna ekipa s kombijem s potrebno oskrbo (servis, pijača, prevoz prtljage).  Prijavnina oz. soudeležba za člane ŠD Policist znaša 10,00 € (za nečlane 20,00 €), v kar so všteti stroški spremstva (energetski napitki, banane), piknika na cilju ter organiziranega prevoza nazaj tako za kolesa kot udeležence, nekaj pa bodo zraven primaknili zvesti sponzorji ŠD.


Štartali bomo tako kot prejšnja leta ob 5. uri, bomo pa tudi letos, tako kot zadnja tri leta, Ljubljano obvozili z druge strani (Kamnik-Šinkov turn-Šmartno-Šentvid....) in se tako po dobrih prejšnjih izkušnjah vsaj malo izognili jutranji prometni gneči - prihod na cilj okoli 13. ure.


Zaradi zagotovitve prevoza za nazaj, spremljevalne ekipe, hrane, pijače…prosimo za prijave čimprej oz. najkasneje do 8. 6. 2021 na ta mail ali na GSM 041-592-654 (Igor) - potrebujemo tudi nekaj oseb za vožnjo spremljevalnih vozil in oskrbo na poti - dobrodošli.


Izkušnje preteklih let so nas izučile, da prijavnino zaradi nabave hrane in organiziranja prevoza poberemo vnaprej - denar do roka prijave pobira Uroš Capuder na PP Kamnik (041-595-939), lahko pa ga (kot tudi članarino) nakažete tudi na TRR ŠD Policist, SI56 1010 0005 7481 710.


Vljudno vabljeni!


ŠD POLICIST