9. kolesarski izlet - Ankaran 2021 - v spomin Tomažu

Tudi v letu 2021 uspešno izvedli kolesarski izlet v Ankaran!

V torek, 15. 6. 2021 v jutranjih urah smo se zbrali pri TK Komenda in (še) polni energije in dobre volje štartali v smeri morja. Tudi tokrat nas je pričakalo prekrasno in ne-prevroče vreme, sonce pa nas je pospremilo do cilja v Ankaranu, kamor smo prispeli malo pred 13. uro. Ves čas smo bili deležni podpore s strani spremljevalne ekipe, na cilju pa nas je že pričakala "piknik" ekipa z vsem potrebnim za okrepčilo.

Seveda smo se na cilju najprej spomnili našega prijatelja Tomaža Kladnika "M'žija", saj mineva drugo leto, odkar ga ni več med nami, nato pa nadaljevali s prijetnim druženjem na prekrasni lokaciji tik ob morju.

Ponovno se moramo zahvaliti vsem prijateljem in podpornikom, ki nam pomagajo izvesti lep izlet: tokrat nam je izdatno na pomoč priskočil Boštjan (Tlaki Kos), kakor vsako leto pa seveda tudi Dušan (Avtoličarstvo Papež), Borut (Pangeršič car d.o.o.), Nejc (Prenočišča Kralj), zahvala pa seveda tudi Primožu (Avtoprevozništvo Pirc) za prevoz in vsem, ki so nas spremljali na poti (Klemen in Janez) in pomagali na cilju: Drago z ekipo.

Na povezavi pa si lahko ogledate še nekaj utrinkov s poti:

https://www.dropbox.com/sh/w99xtafjjt1od61/AACVuAxcfXeXVWnhqLcKSoSSa?dl=0

 

Nasvidenje na prihodnjih kolesarskih izzivih!

 

Igor