10. kolesarski izlet v Ankaran - Tomažu v spomin

Člani ŠD Policist smo se skupaj s še nekaj sodelavci PP Kamnik in prijatelji v petek, 10. 6. 2022 že deseto leto zapored udeležili kolesarskega izleta iz Komende v Ankaran.

Ob peti uri zjutraj nas je pričakalo oblačno, a ne prehladno vreme in polni energije smo se podali na nekaj manj kot 140 km dolgo pot. Znova smo prekolesarili vse dolge ravnine in nekaj (pre)strmih klancev ter se po par kratkih pavzah malo po dvanajsti pripeljali na cilj ob sami obali v Ankaranu. Tudi to pot smo posvetili našemu prijatelju Tomažu Kladniku M'žiju, ki ga žal že tretje leto ni več med nami.

Ponovno so nam za lažjo organizacijo priskočili na pomoč naši sedaj že zvesti sponzorji: Avtoličarstvo Papež, Prenočišča Kralj, Tlaki Kos in Market Ančka - Pirc s.p., za kar se jim iskreno zahvaljujemo. Na poti sta nas budno spremljala Janez in Klemen, ki sta poskrbela za oskrbo s "sladkorčki in elektroliti" ter seveda ovekovečila naš podvig. Seveda iskrena zahvala Borutu za organizacijo prostora ob morju, kjer smo se lahko spočili in okrepčali ter Dragu z ekipo, ki je napolnila naše želodčke.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate nekaj utrinkov s poti, vsem skupaj pa iskrene čestitke za prevožene kilometre in nasvidenje na naslednjih podvigih.

Lep pozdrav, Igor.

 

Fotogalerija:https://www.dropbox.com/sh/p36r848lssduh9f/AAAVOIGT--ecWMY3NaU1CPIka?dl=0