Kegljanje

Kegljanje

Spoštovani člani ŠD Policist!

Tudi v letošnjem letu ima ŠD zakupljen termin na kamniškem kegljišču - to sezono se bomo dobivali vsak ponedeljek med 19.00 in 20.00, kegljali pa bomo od začetka septembra do konca maja.

Obenem vas obveščamo, da bomo pred pričetkom tekmovanja v občinski ligi izvedli še tekmovanje v kegljanju za pokal ŠD Policist in sicer:

- za rezultat štejeta dva najboljša rezultata (4x30 metov), vsak tekmovalec lahko meče večkrat. Termini so v ponedeljek ob 19.00 na datume: 14.9., 21.9., 28.9., 5.10. in 12.10. 2020.

Zaradi zagotovitve prostih stez OBVEZNA predhodna najava vodji ekipe Gradišek Dušanu, GSM 031-359-316.

 

Kegljaški pozdrav,

ŠD Policist

 

Kegljanje 2018/2019 - zaključek

Tudi kegljaško sezono 2018/2019 smo uspešno zaključili - s krajšim pregledom dela, podelitvijo priznanj najboljšim ter druženjem v prostorih Tenis kluba Komenda na Podborštu.
Letošnjo sezono je ekipa ŠD Policist zasedla odlično drugo mesto v občinski ligi, kar je najboljša uvrstitev do sedaj. Dosedanji vodja ekipe Igor Zamljen se je zahvalil ekipi ŠD Policist za sodelovanje v občinski ligi KK Kamnik ter za dosežene rezultate pohvalil vse igralce. Ker je prevzel vodenje KK Kamnik  je predlagal, da vodenje ekipe ŠD Policist za naslednjo sezono prevzame Dušan Gradišek, ki je bil s strani soigralcev soglasno potrjen.
Predsednik ŠD Policist Drago Kolar je podelil pokale za klubsko tekmovanje ŠD Policist v disciplini posamezno:
1. Igor Zamljen
2. Matej Kern
3. Zdravko Soldo
Foto s podelitve si lahko ogledate tukaj.
Komaj čakamo na jesen, v  upanju, da se nam v naslednji kegljaški sezoni pridruži še kateri član ŠD Policist!
Igor Zamljen
 

Kegljanje

Člani Športnega društva policist so od odprtja novega kegljišča v Kamniku aktivni tudi v kegljanju. Tekmujejo v občinski ligi Kamnika, zelo uspešno pa tekmujejo tudi na vsakoletnem tradicionalnem kegljaškem tekmovanju na Ptuju in pokalu OPS Ljubljana v kegljanju, kjer so že večkrat dosegli zavidljive rezultate. Kontaktna oseba za kegljanje je Matej Razdevšek.